Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τριήμερη εκδρομή 7-9 Ιουνίου !!!! Ναύπλιο-Πάτρα-Αρχαία Ολυμπία




Διαβάστε το πρόγραμμα παρακάτω

1η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αριδαία στις 07.00 το πρωί και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό φθάνουμε στον ισθμό της Κορίνθου τη διώρυγα που έχει διανοιχθεί σε αυτόν ενώνει το Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο. Συνεχίζουμε για Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό. ( Παλιό ψαροχώρι, εκτείνεται κατά μήκος μιας όμορφης αμμουδιάς) .Διανυκτέρευση.  
2η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επιβίβαση στο λεωφορείο με τις αποσκευές μας.Περιήγηση στο Ναύπλιο. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα μπροστά στην οποία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, το σπίτι του, το μνημείο των Βαυαρών, του Κολοκοτρώνη και των Γάλλων φιλελλήνων. Στο Παλαμήδι θα δούμε το παλιό κάστρο με το μπουντρούμι που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης. Αναχώρηση για Αρχαία Ολυμπία . Η Αρχαία Ολυμπία είναι χτισμένη στους πρόποδες βουνού, μέσα στην κοιλάδα όπου ρέει ο Αλφειός ποταμός. Στην ίδια θέση βρισκόταν η ιερή άλτη της Αρχαίας Ολυμπίας. Ολόγυρα υπάρχουν χαμηλοί λόφοι, σε έναν από τους οποίους έχτισε ο Ανδρέας Συγγρός το μουσείο της Ολυμπίας. Το χωριό,  βρίσκεται πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο, σε υψόμετρο 63 μέτρων. Στο χωριό, υπάρχει πλήθος ξενοδοχείων και εστιατορίων προκειμένου να εξυπηρετούνται οι τουρίστες που φτάνουν εκεί από διάφορα μέρη του κόσμου για να θαυμάσουν τις αρχαιότητες. Το μουσείο της είναι από τα πλουσιότερα της Ελλάδας. Περιλαμβάνει τον Ερμή του Πραξιτέλη καθώς και άλλα θαυμάσια αγάλματα. Οι κάτοικοι του χωριού ασχολούνται με τη γεωργία και κυρίως με τον τουρισμό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό .Επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε για Πάτρα. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο. Προαιρετική νυχτερινή έξοδος. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ:.  Πρωινό στο ξενοδοχείο επίσκεψη στον Ιερό ναό Αγίου Ανδρέα και πολιούχου της πόλης ,και επιβίβαση στο πούλμαν με τις αποσκευές μας Αναχώρηση μέσω Ρίου - Αντιρρίου περνώντας την ομώνυμη  γέφυρα. Το μήκος της που στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες, ανέρχεται στα 2.280 μέτρα, ενώ μαζί με τις προσβάσεις φτάνει γύρω στα 2.880 μέτρα. Συνεχίζουμε για Ναύπακτο-Γαλαξίδι-Ιτέα –Δελφούς. Περιήγηση του αρχαιολογικού χώρου και αναχώρηση για Αριδαία, και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ  και φαγητό στη διαδρομή, άφιξη στη πόλη μας το βράδυ.  

Τιμή συμμετοχής 150 €
Περιλαμβάνει :μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
Διανυκτερεύσεις δύο (2) με πρωινό σε ξενοδοχεία 4**** στο Τολό και στη Πάτρα.
Τις ξεναγήσεις στην πόλη του Ναυπλίου και στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας .
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνει: επιπλέων γεύματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 



Πληροφορίες και εγγραφές 23840-28320

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου