Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Κάντε κλικ για να διαβάσετε το πρόγραμμα της εκδρομής μας στη Κωνσταντινούπολη 13-17 & 20-24/11/2014 !



1η Μέρα & 2η Μέρα :Αριδαία –Κωνσταντινούπολη
Αναχώρηση από το γραφείο μας  στις 21:00 και δια μέσου Καβάλας , Ξάνθης Κομοτηνής Αλεξανδρούπολης με τις απαραίτητες στάσεις ,φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Μπαίνουμε  στην Ανατολική Θράκη και περνάμε έξω από Κεσάνη ,Μάλγαρα , Ραιδεστό. Άφιξη τις πρωινές ώρες στην Κωνσταντινούπολη.
Επίσκεψη στο Μπαλουκλί με την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής , το θαυμαστό αγίασμα, τα παραδοσιακά ψάρια του θρύλου της άλωσης και τους τάφους των Πατριαρχών. Συνεχίζουμε  για τη μεγάλη κλειστή αγορά της πόλης το Καπαλί Τσαρσί με τα 4000 καταστήματα για ψώνια .Εδώ είναι απαραίτητο το << παζάρι >> σε δερμάτινα είδη, αλάβαστρα, είδη δώρων ,χρυσαφικά, αντίκες κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα σας προτείνουμε  προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.

3η Μέρα :Κωνσταντινούπολη
Μετά το πρωινό συνεχίζουμε με την ξενάγηση της πόλης .Θα επισκεφθούμε την θρυλική και ιστορική εκκλησία της Αγίας Σοφίας ,σύμβολο του Βυζαντίου, θα δούμε το Μπλέ Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ , το παλάτι Τοπ Καπί, τον Βυζαντινό ιππόδρομο με τους υπέροχους οβελίσκους , το χάλκινο τρίποδα των Δελφών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα : Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόνησα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για προαιρετική κρουαζιέρα στα Πριγκιπόνησα. Άφιξη στη Πρίγκιπο και χρόνος ελεύθερος με τα γραφικά παϊτόνια όπου θα θαυμάσουμε τις αρχοντικές ξύλινες επαύλεις με τους ολάνθιστους κήπους. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την ανάβαση – προσκύνημα του Αϊ Γιώργη του Κουδουνά όπου βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του νησιού , από όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα όλων των νησιών. Γεύμα ατομικά σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα . Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Χρόνος ελεύθερος  στην Αιγυπτιακή αγορά και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο στα γραφικά στενά του πεζόδρομου του Πέραν. Διανυκτέρευση.         

5η Μέρα: Πρωινό και επίσκεψη στο Φανάρι για να δούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου όπου στεγάζετε το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Παναγία των Βλαχερνών όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ.
Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Αριδαία .Άφιξη στα σύνορα των Κήπων όπου ακολουθεί τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδών, για καφέ και φαγητό άφιξη αργά το βράδυ στην Αριδαία .    

Τιμή συμμετοχής 190 €
Περιλαμβάνει
1.Την μεταφορά με πούλμαν
2.Τις διανυκτερεύσεις 3 με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4**** στη πλατεία Ταξίμ.
3.Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
4.Τοπικό ξεναγό.
6.Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνει


1.Εισόδους μουσείων ,επιπλέον γεύματα, ποτά γλέντια και ότι άλλο αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου