Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Μ.ΑΣΙΑΣ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 22/08/2013 – 01/09/2013


ALMOPIA TRAVEL 
ΚΙΡΚΕΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Τ.Χαΐλη 5 Αριδαία
Τηλ. 23840-28320
Fax. 23840-28320


ΕΝΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Μ.ΑΣΙΑΣ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
22/08/2013 – 01/09/2013

       ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛ. 6976769676



 TΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΤΡΟΙΑ-ΑΪΒΑΛΙ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΣΜΥΡΝΗ- 
ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ-ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ-ΑΤΤΑΛΕΙΑ-ΜΥΡΑ-ΙΚΟΝΙΟ-ΣΙΛΛΗ-
 ΠΡΟΚΟΠΙ-ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΑΞΟΣ-ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ- ΑΓΚΥΡΑ - ΠΡΟΥΣΑ





1η Μέρα
22/08/2013 Πέμπτη (Αριδαία – Τσανάκαλε) 500χλμ.
Αναχώρηση από την Αριδαία ώρα 5.00π.μ. Στάση στην Ξάνθη για καφέ, συνεχίζουμε για Κήπους (Σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας) όπου γίνεται έλεγχος διαβατηρίων και στάση για ψώνια στα αφορολήγητα. Στην συνέχεια περνώντας την γέφυρα του Έβρου μπαίνουμε στο τουρκικό έδαφος στο μεθοριακό σταθμό των Υφάλων. Μετά τις συνοριακές διατυπώσεις διασχίζουμε την Ευρωπαϊκή Τουρκία μέσω Κεσάνης περνάμε στην Ασιατική πλευρά της Τουρκίας στο Τσανάκαλε, επισκεπτόμαστε την Τροία όπου θα ξεναγηθούμε. Πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο (KOLIN 5*) για τακτοποίηση, ξεκούραση, γεύμα στο ξενοδοχείο και γλέντι με μουσική βραδιά.
2η Μέρα
23/08/2013 Παρασκευή (Τσανάκαλε – Σμύρνη) 320 χλμ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Σμύρνη, με στάση για ξενάγηση στο Αίβαλί και στα Μοσχονήσια, φθάνουμε στην Πέργαμο όπου θα επισκεφθούμε το Ασκληπείο, θεραπευτήριο υψηλής ποιότητας της εποχής του. Το απόγευμα άφιξη στην Σμύρνη. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο (KAYA PRESTIJ IZMIR 4* ) Ελεύθερος χρόνος στην πανέμορφη Σμύρνη. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η Μέρα
24/08/2013 Σάββατο (Σμύρνη –Έφεσσος-Κουσάντασι)
Πρωινό στο ξενοδοχείο ξενάγηση στην πόλη της Σμύρνης, στο Κάστρο της πόλης.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Έφεσσο όπου θα δούμε το αρχαίο θέατρο χωρητικότητας 25.000 ατόμων, την βιβλιοθήκη του Κέλσου, λεωφόρους και την Βασιλική του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου. Στην συνέχεια πηγαίνουμε στο Κουσάντασι το ΄΄Νησί των Πουλιών΄΄ . Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο
4η Μέρα
25/08/2013 Κυριακή (Σμύρνη –Παμούκαλε) 225 χλμ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Παμούκαλε (Ιεράπολη). Άφιξη στην Ιεράπολη επίσκεψη στην αρχαία Πόλη, τους λευκούς καταρράκτες που σχηματίζουν μικρές λιμνούλες με θερμά νερά. Νωρίς το απόγευμα πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο (PAMUKKALE RICHMOND 4* )όπου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο στα ιαματικά ζεστά νερά, γνωστά για την ανανέωση επιδερμίδας – δέρματος. Δείπνο στο ξενοδοχείο με χορό και χανουμάκια.
5η Μέρα
26/08/2013 Δευτέρα (Παμούκαλε– Αττάλεια) 210χλμ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για την Αττάλεια. Επίσκεψη στα Μύρα της Λυκίας στον Ναό του Αγίου Νικολάου. Φθάνουμε στην Αττάλεια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (BEST WESTERN 4*). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και μπάνιο στις παραλίες της Αττάλειας. Δείπνο.
6η Μέρα
27/08/2013 Τρίτη (Αττάλεια – Ικόνιο) 323χλμ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για Ικόνιο, αφού πρώτα ξεναγηθούμε στην Αττάλεια, στην παλιά Ελληνική συνοικία της πόλης, Φθάνουμε στην αρχαία Πέργη-ξενάγηση και στην αρχαία Άσπενδο- ξενάγηση. Γεύμα εξ ιδίων στους καταρράκτες
Duden. Φθάνουμε στο Ικόνιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (KONYA OZKAYAMAK 4*). Δείπνο.











7η Μέρα
28/08/2013 Τετάρτη (Ικόνιο-Προκόπι) 250 χλμ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Προκόπι, αφού πρώτα επισκεφθούμε ένα απο τα σημαντικότερα μνημεία της Ανατολίας το Μουσείο του Μεβλάνα, τέμενος και μαυσωλείο του Μεβλάνα ιδρυτή του τάγματος των περιστρεφόμενων δερβίσηδων .
Περνάμε από την Μαλακοπή (Derinkiyu) μία από τις υπόγειες πόλεις και τον Ιερό Ναό των Αγ. Θεοδώρων, το φαράγγι Περιστρέματος μέσα στην πλούσια βλάστηση και τα πανύψηλα βράχια με λαξευτές εκκλησίες και μοναστήρια. Επίσκεψη στην Καρβάλη στον Ιερό Ναό του Αγ. Γρηγορίου του Θεολόγου. Στο Προκόπι επισκεπτόμαστε τον στάβλο όπου έζησε ως αιχμάλωτος και κοιμήθηκε ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος. Άφιξη στο ξενοδοχείο (DINLER 5*).Δείπνο – ελεύθερος χρόνος.
8η Μέρα
29/08/2013 Πέμπτη (Προκόπι-Kόραμα)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αρχίζουμε την ξενάγησή μας επισκεπτόμενοι την κοιλάδα του Λοράματος (CUREME), τις λαξευτές εκκλησίες με αγιογραφίες του 11ου και 12ου αιώνα που συναντούμε εδώ με μεγαλύτερη πυκνότητα από οπουδήποτε αλλού στην Καππαδοκία. Μετά θα στραφούμε προς την Άβανος που διαρρέει ο Άλυς ποταμός και
εδώ η οικονομία στηρίζεται στην αγγειοπλαστική επειδή ο Άλυς δημιουργεί την κατάλληλη λάσπη που χρησιμοποιούν σαν πηλό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Σινασσό που απέχει 5χλμ. από το Προκόπι – επίσκεψη στην εκκλησία των Αγ. Κων/νου και Ελένης και τα Ελληνικά αρχοντικά, ένα από τα οποία ήταν του λόγιου Νίκου Ρίζου που το 1856 έγραψε το βιβλίο Καππαδοκία. Δείπνο – διανυκτέρευση στο Προκόπι. (Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε παραδοσιακούς χορούς).
9η Μέρα
30/08/2013 Παρασκευή (Προκόπι-Καισάρεια) 80χλμ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Καισάρεια - Περιήγηση της πόλης όπου βλέπουμε και τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου που λειτουργεί σήμερα ως Πολιτιστικό Κέντρο. Επίσκεψη σε χωριά της Καισάρειας όπου ζούσαν οι ορθόδοξες κοινότητες όπως η Μουταλάσκη (TALAS) γενέτειρα του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου, τα Φλαβιανά. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. .
10η Μέρα
31/08/2013 Σάββατο (Προκόπι-Προύσα) 670 χλμ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για Προύσα, περνώντας από την Άγκυρα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην πράσινη Προύσα. Ξενάγηση στο μνημείο του Καραγκιόζη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (ANATOLIA 4*). Δείπνο – ελεύθερος χρόνος . 11η Μέρα
01/09/2013 Κυριακή (Προύσα – Αριδαία) 650χλμ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής φθάνουμε στο τελωνείο των Κήπων, στάση στα Τουρκικά αφορολόγητα για ψώνια και με συχνές στάσεις για καφέ και φαγητό φθάνουμε στην Αριδαία.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

TIMH EΚΔΡΟΜΗΣ 650 EΥΡΩ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  1. Μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  2. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
  3. 10 Πρωινά και 10 γεύματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  4. Επίσημο ξεναγό - Αρχηγό γκρουπ
  5. Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΄
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους μουσείων και θεαμάτων, ποτά, φιλοδωρήματα, εισιτήρια πλοίων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως Προαιρετικό.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου